Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστροφή χρημάτων δικαιούνται όσοι έχουν προπαραγγείλει το Outriders για Xbox

*
Όπως είναι γνωστό, το Outriders πρόκειται να προστεθεί στο Xbox Game Pass και είναι πολύ λογικό κάποιοι που το έχουν προπαραγγείλει σε ψηφιακή μορφή για κονσόλα Xbox να θέλουν να προβούν σε ακύρωση. Η developer του παιχνιδιού People Can Fly έδωσε πληροφορίες για το πως είναι δυνατό να το πραγματοποιήσετε.

Πρώτα απ΄όλα θα πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Στη συνέχεια θα πρέπει να αναζητήσετε την προπαραγγελία, στο ιστορικό παραγγελιών σας. Όταν τη βρείτε θα πρέπει απλά να πατήσετε στην επιλογή Cancel, κάτω ακριβώς από την ημερομηνία κυκλοφορίας.


Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, είτε χρησιμοποιώντας χρήματα από τον λογαριασμό σας στη Microsoft, το ποσό θα σας επιστραφεί στο ακέραιο, δίχως την οποιαδήποτε επιπλέον χρεώση. Σε περίπτωση που δεν βρείτε την προπαραγγελία σας ή ακυρώσετε 10 ημέρες μετά το λανσάρισμα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα του Xbox.

Για προπαραγγελίες μέσω καταστημάτων λιανικής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*